CONTEXTUELE HULPVERLENING EN RELATIETHERAPIE

Het is zover!

 Het is zover! Vandaag 21 november 2011 is mijn blog de lucht in gegaan!

Van harte welkom! Fijn dat je langskomt om hier een kijkje te nemen. Ik hoop dat er ook iets voor jou bij zit. Iets waardoor je geraakt wordt, of wat je inspireert voor je eigen leven. Ik wil anderen graag deelgenoot maken van mijn ervaringen, de lessen die ik heb geleerd en mijn overdenkingen. Dit zijn soms heel persoonlijke gebeurtenissen die mij diep hebben geraakt, maar ook alledaagse dingen van het leven, die mij verwonderen en nieuwsgierig maken.

Ik put uit mijn relatie met God, mijn naasten, de Bijbel, de natuur, allerlei (studie)boeken en mijn werk als pastor en hulpverlener. Ook mijn medische kennis, door mijn werk in de apotheek komt soms aan bod. De bijna 40 jarige liefdevolle verbondenheid die ik had met Jan en mijn moederschap neem ik vanzelfsprekend overal in mee.

De categorieën vertegenwoordigen allemaal een stukje van mijn leven. Kies wat jou aanspreekt en laat de rest lekker liggen voor anderen.

Ik wil mijn zoon Ewout bedanken voor zijn stimulans om een blog te beginnen en voor het ontwerpen ervan.

Veel leesplezier gewenst en wellicht zie ik een keer een aanvulling of een reactie van je. Dat zou ik heel leuk vinden!

Hartelijke groet, Lies

Goede blog? Delen mag

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Lies Nijman

Ik kom graag langszij om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, Of om bij geloofsvragen naar je luisteren en je helpen je weg te vinden. Als je bent vastgelopen door rouw en verlies, wil ik je ondersteunen. Ik wil jullie uitdagen om meer uit je huwelijk te halen. Als er verwijdering is ontstaan met je ouders of een van je kinderen, wil ik meekijken wat er nodig is om weer tot verbinding te komen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

© Lies Nijman – Kopiëren toegestaan bij vermelding van de bron

Scroll naar top