CONTEXTUELE HULPVERLENING EN RELATIETHERAPIE

IMJ Kerst EO

Kerst bij oma

Hoe kun je Kerst vieren als degene met wie je het liefst samen bent er niet meer is? Lies deelt een ontroerend kerstverhaal.

Eerste Kerst zonder

Oma wil er voor Pieter zijn. Een luisterend oor bieden en een kop chocolademelk. Aandacht geven. Dat heeft ze haar hele leven gedaan.

Voor Pieter zal dit de eerste Kerst worden zonder zijn Samira. Samira overleed afgelopen zomer na een kort ziekbed aan kanker. Op de dag van de begrafenis was het vijfendertig graden, het was bijna niet uit te houden. Een trieste begrafenis in sterk contrast met de warmte van een zomerdag. Dat maakte de dag nog onwerkelijker.

Lees verder op IK MIS JE

Goede blog? Delen mag

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Lies Nijman

Ik kom graag langszij om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, Of om bij geloofsvragen naar je luisteren en je helpen je weg te vinden. Als je bent vastgelopen door rouw en verlies, wil ik je ondersteunen. Ik wil jullie uitdagen om meer uit je huwelijk te halen. Als er verwijdering is ontstaan met je ouders of een van je kinderen, wil ik meekijken wat er nodig is om weer tot verbinding te komen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

© Lies Nijman – Kopiëren toegestaan bij vermelding van de bron

Scroll naar top