CONTEXTUELE HULPVERLENING EN RELATIETHERAPIE

IMG-2075

Liefde is blijvend

Als je veel van iemand houdt, doet missen ontzettend veel pijn. Toch is de liefde die je voelt niet ineens weg, nadat iemand sterft. Waar blijft die liefde dan? En is dat alleen maar een gevoel of is het meer? Hulpverlener Lies Nijman denkt met ons mee over liefde die blijvend is.

Waar hangt die rond?

Hoe komt het toch dat zo veel mensen geloven dat de liefde niet sterft als een geliefde overlijdt? Je leest het op de grafstenen, je hoort het in liedjes, je merkt het als je met nabestaanden praat: de liefde blijft bestaan. Het wonderlijke is dat deze overtuiging bestaat bij mensen van allerlei achtergronden, gelovig, of niet. Christelijk, of anders.

Waar zit die liefde? Waar hangt die rond? Is dat alleen een gevoel? Is het een mooie gedachte, ontstaan door de behoefte van mensen die achterblijven?

Of is het meer?

Lees verder op IK MIS JE.

Goede blog? Delen mag

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Lies Nijman

Ik kom graag langszij om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, Of om bij geloofsvragen naar je luisteren en je helpen je weg te vinden. Als je bent vastgelopen door rouw en verlies, wil ik je ondersteunen. Ik wil jullie uitdagen om meer uit je huwelijk te halen. Als er verwijdering is ontstaan met je ouders of een van je kinderen, wil ik meekijken wat er nodig is om weer tot verbinding te komen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

© Lies Nijman – Kopiëren toegestaan bij vermelding van de bron

Scroll naar top