CONTEXTUELE HULPVERLENING EN RELATIETHERAPIE

Blog schrijven

Schrijven als uitweg voor verdriet

Op allerlei manieren zoekt verdriet een uitweg. Eén van die manieren is om je verhaal op te schrijven. Lies Nijman vertelt hoe dit kan helpen. 

Op het sterven van iemand van wie je veel houdt, kun je je emotioneel niet voorbereiden. Hoe iemand ook overlijdt, voor de meeste mensen is rouwen een overweldigende en verwarrende ervaring.

Verdriet zoekt dan op allerlei manieren een uitweg: in tranen, allerlei emoties, in wandelen, sporten, praten of werken. Mensen schilderen, beeldhouwen, of maken muziek. Veel mensen vinden die uitweg in schrijven.

Nu ik weer een aantal artikelen schrijf voor ‘Ik mis je’, sta ik erbij stil voor wie ik schrijf en hoe het ooit bij mij begon.

Lees verder op IK MIS JE

Goede blog? Delen mag

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Lies Nijman

Ik kom graag langszij om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, Of om bij geloofsvragen naar je luisteren en je helpen je weg te vinden. Als je bent vastgelopen door rouw en verlies, wil ik je ondersteunen. Ik wil jullie uitdagen om meer uit je huwelijk te halen. Als er verwijdering is ontstaan met je ouders of een van je kinderen, wil ik meekijken wat er nodig is om weer tot verbinding te komen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Scroll naar top